Header Ads

Header ADS

1η Αγωνιστικη 2020-2021 Με 5άρα ξεκίνησε η '' Μπάρτσα " (VIDEO)


Χωρίς να συναντήσει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία η Αστραπή Ψσροφάίου επικράτησε εύκολα του Ολυμπιακού Πατρών με σκορ 5-0 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β ' Κατηγορίας. 
Η "Μπάρτσα" μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας την πρώτη ευκαιρία στο 13' λεπτό όταν ο Κουκής εκτέλεσε το κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Κώστα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. 
Στο 17' ο Κουκής με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. 
Στο 35' ο Ρόδης έκανε το συρτό γύρισμα από τα δεξιά και με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι ο Οικονομόπουλος έκανε το 0-2. 
Στο 56' ο Τσάμης έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα αριστερά και ο Σταθόπουλος άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-3.
 Στο 60' ο Οικονομόπουλος έκανε ωραία ατομική ενέργεια και εισήλθε στην περιοχή με τον Πουρνατζή να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι. 
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουκής για το 0-4. 
Στο 64' ο Κουκής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 0-5. 

Συνθέσεις: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Αμαλία Σάρρα): Γάτσος, Παναγόπουλος, Διονυσόπουλος (39'Πουρνατζής), Σταθόπουλος, Δημόπουλος, Ταπεινός, Β.Καράμπελας, Καρράς (64'Σπηλιόπουλος), Δ. Καράμπελας (76'Σωτηρόπουλος), Γιωργιόπουλος, Χαρίτος. 

ΑΣΤΡΑΠΗ ΨΑΡΟΦΑΪΟΥ (Δημήτρης Ξηνταρόπουλος): Γιαννόπουλος, Ρόδης, Πρίντεζης, Κώστας (67'Γιάννου),Βερβέρογλου, Καραβάτσος (67'Σπηλιόπουλος),Τσάμης (76' Α.Πογιαντζής), Γ. Πογιαντζής (76' Νικολόπουλος), Κουκής, Πάνας (57'Γιαννόπουλος). 

Δείτε τα Highlights του αγώνα από το κανάλι μας στο Youtube



Οι υπόλοιποι αγώνες του ομίλου

                                                       

1η Αγωνιστική

Περιβόλα

5-0

Καμίνια

Ικαρος Λακκόπετρας

3-1

Σταροχώρι

Άτλας Α.Σ.

0-2

Φαραικός

Ολυμπιακός Πατρών

0-5

Αστραπή Ψαροφαΐου

Πυρσός Πατρών

0-2

Γαλήνη

Ατρόμητος Λάππα 2015

5-2

Δάφνη Πατρών

Αστέρας Μιντιλογλίου

2-0

Αχαϊκός

Πείρος Ισώματος

2-1

Λέων Αλισσού



 

Από το Blogger.