Header Ads

Header ADS

Επιστρέφει στα γήπεδα η Αστραπή Ψαροφαίου - Στο πλευρό της η Barlos Ergon

Επαναδραστηριοποιείται μετά από τέσσερα χρόνια αδράνειας η Αστραπή Ψαροφαίου που δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας. Μια νέα προσπάθεια για την ομάδα και για την μεγάλη γειτονιά του Ψαροφαίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του www.patragoal.gr στο πλευρό της Αστραπής θα είναι η Barlos Ergon. Ύστερα από απόφαση της Barlos Ergon και με πρωτοβουλία του αντιπροέδρου της εταιρίας , Βασίλη Μπάρλου θα υπάρχει οικονομική στήριξη στο σωματείο της Αστραπής που στο παρελθόν εκπροσώπησε την Αχαία στην Δ΄ Εθνική.
Παράγοντες και ποδοσφαιριστές που είχαν αναμιχθεί και κατά το παρελθόν στο σύλλογο αποφάσισαν να επαναφέρουν την ομάδα στα γήπεδα της Αχαΐας. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το νέο Δ.Σ αλλά και ο προπονητής που θα καθοδηγήσει την Αστραπή στη νέα εποχή.
Προς το παρών υπάρχει προσωρινό διοικητικό συμβούλιο που τρέχει τα θέματα της ομάδας. Όταν τακτοποιηθούν τα πράγματα θα γίνει συνέλευση και εκλογές
Από τις πρώτες ώρες που δραστηριοποιήθηκε η ομάδα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους ανθρώπους του Ψαροφαίου οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν.
Η Αστραπή θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 15 Σεπτεμβρίου με έδρα για τους αγώνες, αλλά και για τις προπονήσεις το Ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας».
Στόχος είναι να αποκτηθούν 4-5 έμπειροι ποδοσφαιριστές, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα γίνει προσπάθεια να είναι νεαρής ηλικίας.
Από το Blogger.