Header Ads

Header ADS

Γ΄ Κατηγορία: Πρεμιέρα στις 13-14/10, οικονομική ενίσχυση υποσχέθηκε η ΕΠΣ Αχαΐας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση των σωματείων της Γ΄ Κατηγορίας στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας».
Δώδεκα ομάδες έδωσαν το παρών, ενώ απουσίαζαν ο Κρίνος, η Δόξα Νιφορείκων και το Σκεπαστό. Από την ΕΠΣ Αχαΐας το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Άγγελος Δανιήλ, όπως και οι Σαρρής, Βουκελάτος, Αγγελόπουλος, Χριστόπουλος και Πλώτας.
Ο πρόεδρος Άγγελος Δανιήλ τόνισε αρχικά: «Θεωρούμε πως είστε η πιο αδικημένη κατηγορία. Από την νέα χρονιά ελπίζουμε πως η Γ΄ ΕΠΣΑ θα γίνει μια κατηγορία όπως της αρμόζει. Δεσμεύομαι μια δωρεάν διαιτησία και θα γίνει προσπάθεια και για άλλες».
Στην συνέχεια τέθηκε ερώτημα από τους ανθρώπους της ΕΠΣ Αχαΐας στα σωματεία αν συμφωνούν για έναν ή για δύο ομίλους.
Οκτώ σωματεία ψήφισαν υπέρ τους ενός ομίλου, αλλά με οικονομική ενίσχυση (είτε στις διαιτησίες, είτε στις μεταφορές).  Πιο συγκεκριμένα Άβυθος 2017, Αρόη, ΑΕΚ Πατρών, Αστραπή, Αχιλλέας Καμαρών, Καλλιθέα, ΠΑΟΚ Πατρών  και Σπάρτακος ψήφισαν να διεξαχθεί το πρωτάθλημα σε ένα όμιλο, ενώ Δάφνη Πατρών, Μετόχι, Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων και Δόξα Πατρών σε δύο ομίλους. Ο εκπρόσωπος της Δόξας Πατρών, Δημήτρης Νικόλας έκανε την δική του πρόταση η οποία ήταν ενδιαφέρουσα με χιαστί αγώνες σε 3 γύρους, αλλά δεν πέρασε.
Οι άνθρωποι της ΕΠΣ, δήλωσαν πως υπάρχει ένα διαθέσιμο ποσό 4.000-5000 ευρώ το οποίο θα δοθεί αναλογικά στις ομάδες με βάση τα μακρινά ταξίδια τους.
Όπως καταλαβαίνεται πάμε σε ένα πρωτάθλημα 15 ομάδων που θα ανεβαίνουν oι τέσσερις πρώτες ομάδες χωρίς αγώνες πλέι οφ, παρότι προτάθηκε, αφού το πρωτάθλημα θα τραβήξει αρκετά. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 13-14/10 και όπως τονίστηκε θα χρειαστούν τουλάχιστον 4-5 εμβόλιμες αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα αρχές Ιουνίου.
Από το Blogger.