Header Ads

Header ADS

Επίσημα παιχτης της Αστραπής, ο ΝΙκος Ορφανίδης - Πρόγραμμα προετοιμασίας


Η Α.Ο.Ψ. Αστραπή προχώρησε στην απόκτηση του ΝΙκου Ορφανίδη. Ο Νίκος έχει γεννηθεί το 1994 και  ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον Α.Ο. Δρεπάνου και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδες της Δ' εθνικής (Τριταικός, Διαγόρας) και της Α' κατηγορίας της ΕΠΣΑ (Νίκη προαστείου, Δόξα Παραλίας, Ατρόμητος Πατρών, Αναγέννηση Πατρών).
Η αξία και η εμπειρία του Νίκου είναι δεδομένη και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στο χώρο της επίθεσης βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της.
Για την μεταγραφή του ο Νίκος Ορφανίδης δήλωσε: ¨Ευχαριστώ την διοίκηση της αστραπής για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου...εύχομαι καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδος¨
Η Αστραπή είναι κοντά σε ανανέωση της συνεργασίας με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της προηγούμενης χρονιάς και συζητά με αρκετούς νέους παίχτες, ενώ σύντομα θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Πρόγραμμα προετοιμασίας 

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 12 Αυγούστου με τον καθιερωμένο αγιασμό και την παροχή αθλητικού υλικού στους ποδοσφαιριστές
Ήδη έχουν κλειστεί και τα φιλικά παιχνίδια για την περίοδο της προετοιμασίας. Συγκεκριμένα στις 31/08 με Πετεινούς, 04/09 με Δόξα Χαλανδρίτσας, 07/09 με Γαλήνη, 11/09 με Πήγασο, 14/09 με Παοκ, 18/09 με Ολυμπιακό και τέλος 21/09 με Αχαϊκό.
Τα γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν για την προετοιμασία και για την αγωνιστική περίοδο είναι του Ατρομήτου και του Πετρωτού.

Όπως όλα δείχνουν για τη νέα χρονιά προπονητής της ομάδας παραμένει ο Γιώργος Νικολακόπουλος.
Από το Blogger.