Header Ads

Header ADS

Γνωστές οι αξίες του Δ. Ρουτζαμάνη


Την Κυριακή το μεσημέρι έπεφτε η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας και η Αστραπή αντιμετώπιζε την πρωταθλήτρια και αήττητη Δόξα Νιφορεΐκων. 
Ο έμπειρος επιθετικός της Αστραπής άθελά του συγκρούστηκε με τον πορτιέρο της Δόξας Νιφορεΐκων Άγγελο Παναγόπουλο. Εκείνη την στιγμή ο άτυχος πορτιέρο έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του, η γλώσσα να  χαλαρώνει και λόγω βαρύτητας να πέφτει προς τα πίσω και να φράσσει τον αεραγωγό. Η κινητοποίηση του γιατρού του αγώνα Στασινόπουλου ήταν άμεση με τον ποδοσφαιριστή να συνέρχεται και με ασθενοφόρο να οδηγείται στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Εν συνεχεία το βράδυ μετέβη στο σπίτι του.
Ο Δημήτρης Ρουτζαμάνης ένας ποδοσφαιριστής που όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει τις αξίες του θέλοντας να ζητήσει συγγνώμη μέσω του διαδικτύου ανέφερε στον προπονητή της ομάδας Άγγελο Κίκινα: «Μετά από 26 χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο έτυχε να είμαι υπαίτιος για τον τραυματισμό αντιπάλου ποδοσφαιριστή χωρίς να υπάρχει πρόθεση από μεριάς μου, δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από αυτό. Θα ήθελα να εκφράσω τα περαστικά μου και γρήγορη ανάρρωση και ζητώ συγγνώμη. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δόξας Νιφορεΐκων για την πρωτιά και την άνοδο».
Πηγη: gnomip.gr
Από το Blogger.