Header Ads

Header ADS

Αστραπη - Κρινος 0 - 0 (Video)


Στην πρώτη της ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα,υποχρέωσε ο Κρίνος, την Αστραπή , στον σημερινό αγώνα , στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.


Παρά τις ευκαιρίες που είχε, η Αστραπή δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον παθητικό αγώνα σκοπιμότητας της αντιπάλου ομάδας και υποχρεώθηκε στην λευκή ισοπαλία .

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
 18' Σουτ του Λαγκαδινού πάνω από τα δοκάρια.
28' Φάουλ του Λαγκαδινού απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι ο τερματοφύλακας με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να βγαίνει κόρνερ.
37' Σέντρα του Νικολακόπουλου Ι. από τα αριστερά με τον Νικολακόπουλου Α. να κάνει το σουτ και την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι.
40' Σουτ του Κατριμπούζα Γ. με τον τερματοφύλακα να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ.
54' Φάουλ του Τζίφα θα διώξει σε κόρνερ ο Τερματοφύλακας.
84' Κόρνερ από τα δεξιά του Γιαννόπουλου κεφαλιά του Ρουντζαμάνη από το ύψος της μικρής περιοχής με τον τερματοφύλακα να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν.
ΑΣΤΡΑΠΗ ΨΑΡΟΦΑΙΟΥ: Δημόπουλος, Νικολακόπουλος Ι., Σαραντόπουλος (28'λ.τ.Σπηλιόπουλος), Γεωργαντόπουλος,Λιόσης (46'Κουρίνος), Λαγκαδινός (41'λ.τ.Γιαννόπουλος), Λουκάς, Ανδρεόπουλος, Πογιαντζής, Τζίβας (60'Ρουντζαμάνης),Νικολακόπουλος Α.
ΚΡΙΝΟΣ: Πετρόπουλος, Καρέλας, Κατριμπούζας, Τζίφας, Κωνσταντινίδης Ν., Σοφιανός, Κατριμπούζας (93'Ραθώσης),Ρηγόπουλος (74'Κωνσταντινίδης Χ.), Γκοτσόπουλος, Μαρσέλης, Τσιρίκος (81'Ρηγόπουλος).

Δείτε τον αγώνα στο κανάλι μας στο Youtube



Από το Blogger.